Particulier

Particulier

Welke klanten heeft Extra4you?

Vele klanten van Extra4you zijn particulier van aard en kunnen ook gebruik maken van en rekenen op de kwaliteiten van Extra4you.

Extra4you is daarom hét adres voor upgrades, advies, systemen op maat, reparaties en onderhoud van uw computers, netwerk(en) en overige hardware.

Wat is de meerwaarde van Extra4you?

Ik voorzie u altijd van helder advies en kan praktisch ieder probleem voor u oplossen, zowel  op de zaak als bij u thuis. U kunt rekenen op deskundigheid, oprechte adviezen, heldere taal en doelgerichte oplossingen.

Centraal staat het belang van de klant en hoe dat belang het beste kan worden gediend. Dit is geen holle frase maar werkelijkheid en geeft mijn visie weer dat een tevreden klant goud waard is.

Het brede diensten en productaanbod garandeert dat de klant niet vele verschillende leveranciers hoeft te benaderen maar slechts 1 aanspreekpunt heeft die alles regelt. Gemak dient tenslotte de mens. Helemaal als dit aanspreekpunt zeer deskundig is en van alle markten thuis.

Anders dan in grotere winkelketens waar men u spullen verkoopt, houdt Extra4you er de filosofie op na dat ik u een oplossing verzorg op basis van uw wensen, niet wat een verkoper graag aan u kwijt wil en wellicht niet of niet helemaal aan uw wensen tegemoet komt.

Waar vind ik een overzicht van de mogelijkheden?

Op deze pagina en de submenu’s hieronder treft u een overzicht aan van alle diensten en producten die Extra4you aanbiedt aan de particulier.

In het kort behelst dit een gedegen advies, levering van kwalitatief hoogstaande hardware en software, installatie hardware en software, onderhoud apparatuur en software, reparatie van hardware, data herstel, bouwen van websites, computer cursussen, aanleg en beveiliging van vaste en draadloze netwerken.

Heeft u een vraag of probleem dat niet hierbij is vermeld stel gerust uw vraag daar ik geen enkele uitdaging uit de weg ga om een passende oplossing te verzorgen.

Op de contactpagina treft u de mogelijkheden aan hoe u mij kunt bereiken om vragen te stellen of problemen kenbaar te maken.