Aanschaf van hardware en software

Aanschaf van  hardware en software

Overweegt u de aanschaf van hardware en software, een  nieuwe pc, laptop, all-in-one printer, mediaspeler, router, (externe) harde schijf of iets wat ook maar zijdelings met computers te maken heeft dan hoeft u niet verder te kijken.

Extra4you levert nagenoeg alle computer gerelateerde producten die u ook in de grote winkelketens aantreft inclusief eerlijk advies en deskundigheid die vaak bij de “grote jongens” ontbreekt. Hier treft u geen grote voorraden aan maar worden producten speciaal voor u besteld.

Dan is Extra4you zeker duur?

Extra4you levert u dit allemaal tegen concurrerende prijzen en wat Extra4you uniek maakt is dat u krijgt wat u nodig heeft op basis van uw wensen en niet wat de winkelier kwijt moet.

Extra4you heeft namelijk geen grote partijen die verkocht moeten worden maar levert maatwerk.

Uit een gesprek met u inventariseert Extra4you uw wensen en bepaalt op basis daarvan samen met u wat voor u de beste en meest gunstige oplossing is zodat u niet minder krijgt dan u nodig heeft maar ook niet teveel hoeft te betalen aan zaken waar u geen behoefte aan heeft.

Zoals gezegd, ik lever maatmerk en geen standaard oplossing omdat het belang van de klant voorop staat.  Hiermee houdt het echter niet op.

In het verlengde van de aanschaf installeer ik gaarne het besturingssysteem voor u en eventueel extra software evenals het overzetten van data van uw oude naar uw nieuwe pc waarbij ik deze ook nog bij u thuis kan komen brengen.

Klanttevredenheid en service staan hoog in het vaandel zodat u gaarne bij mij terugkomt en dat mag u gerust verder vertellen.

Waar vind ik het aanbod terug?

Binnenkort kunt u terecht in de webshop die momenteel nog in ontwikkeling is voor standaard oplossingen, voor maatwerkoplossingen kunt u een mail sturen of bellen zodat ik met u mee kan denken om tot de beste oplossing voor u te komen. De contactgegevens vindt u hier.

Klik hier voor onze webshop of op het webshop logo hieronder.

webshop