Installatie van pc en laptop

Installatie van pc en laptop

Ook voor installatie van pc en laptop net zoals allerlei soorten randapparatuur (printers, routers, tv’s, media spelers etc.) bent u uiteraard ook hiervoor bij Extra4you aan het juiste adres.

Wat zijn de mogelijkheden?

Voor de onderstaande werkzaamheden gelden de volgende vaste prijzen:

* herinstallatie Windows incl. updates                                                                                           € 35,=

* herinstallatie Windows incl. updates en gangbare software                                          € 50,=

* herinstallatie Windows incl. updates en gangbare software plus databehoud     € 75,=

Voor overige werkzaamheden worden de gewerkte uren afgerekend tegen een uurtarief van € 25,=

Mijn pc is overleden. Kunnen mijn bestanden gered worden?

Indien de harde schijf niet de oorzaak is van het probleem kunnen in de meeste gevallen de bestanden eenvoudig worden overgezet naar een nieuwe pc. Al dan niet in combinatie met het leveren met een nieuwe pc verzorgt Extra4you dat perfect voor u.

Is de harde schijf wel het probleem dan hangt dat heel erg af van wat er met de harde schijf aan de hand is. Databehoud na het crashen van een harde schijf behoort ook tot de mogelijkheden doch hiervoor is geen standaardprijs te noemen daar dit zeer afhankelijk is van hoe erg de harde schijf is beschadigd.
In de meeste gevallen is databehoud mogelijk maar helaas bevestigen uitzonderingen ook de regel.

Hiervoor brengt u zelf de uitgebouwde harde schijf of ik verzorg dit voor u waarna ik mijn uiterste best doen om uw kostbare data terug te halen.
Een garantie is echter niet te geven.
De kosten hiervoor zullen steevast op nacalculatie worden afgewikkeld. Alvorens tot herstel over te gaan wordt u eerst van de kosten op de hoogte gesteld zodat u een afweging kunt maken of u hiermee akkoord wilt gaan. Gaat u niet tot herstel over dan bent u alleen de onderzoekskosten verschuldigd.

Geldt dit alleen voor pc’s en laptops?

Nee, dit geldt ook voor bijvoorbeeld tablets en gsm’s. Hiervoor is vaak geen volledige (her)installatie noodzakelijk daar het besturingssysteem verwerkt zit in het toestel zelf waardoor een reset naar fabrieksinstellingen voldoende kan zijn.

Indien blijkt dat een volledige nieuwe installatie noodzakelijk is dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Een afspraak maken kunt u hier doen.