Netwerk aanleg inclusief wifi

Netwerk aanleg inclusief wifi

Ook voor netwerk aanleg inclusief wifi ben ik u gaarne van dienst.
Of u nu een bekabeld of draadloos netwerk aangelegd wilt hebben,
Extra4you regelt het graag voor u.

Wat ik niet doe is hak-, breek- en boorwerk om de bekabeling van a naar b te krijgen. Indien u dit wenst kan ik het voor u regelen middels een externe partij.
Het trekken van kabels door bestaande kabelgoten, leidingen e.d. is geen probleem.

Is mijn (wifi) netwerk veilig?

Een bekabeld netwerk heeft qua veiligheid maar ook qua snelheid altijd de voorkeur boven een draadloos netwerk. Echter ook bij een bekabeld netwerk zijn maatregelen mogelijk om de beveiligingsgraad nog te verhogen. Ik adviseer u graag hierover.

Natuurlijk weet ik dat men heden ten dage bijna niet meer zonder wifi uitkomt en het vaker bijna een nationale ramp lijkt te zijn als wifi niet werkt of niet goed werkt.

Ik kan u dan ook van een uitstekend werkende wifi verbinding voorzien die qua bereik, signaalkracht en snelheid optimaal zal presteren.

Tevens ziet Extra4you erop toe dat uw draadloos netwerk ook afdoende beveiligd is tegen inbraak van buitenaf. Samen met u wordt bepaald wat voor u de best werkbare en veiligste oplossing is. Ook worden de apparaten die verbinding maken met het wifi netwerk voorzien van afdoende beveiliging daar deze op veel tablets en gsm toestellen ontbreekt.

Heb ik nog iets nodig hiervoor?

Indien apparatuur benodigd is zoals routers, draadloze netwerkkaarten, home plug stekkers of soortgelijke apparatuur dan kunt u deze ook tegen concurrerende prijzen bij Extra4you aanschaffen.

Eveneens koppel ik uw multimedia apparatuur (tv, media speler, hd recorder, nas en soortgelijke apparaten) aan elkaar zodat u optimaal kunt genieten van alle multimedia mogelijkheden die heden ten dage in omloop zijn.

Wilt u een afspraak maken hiervoor? Dan doet u heel simpel hier.