Reparatie pc’s en laptops

Reparatie pc’s en laptops

Ook voor reparatie pc’s en laptops zit u bij Extra4you helemaal goed.
Het kan altijd gebeuren dat er een defect optreedt want ook een computer heeft helaas niet het eeuwige leven.

Help, mijn computer doet het niet meer!

Uw pc, laptop of tablet doet het niet meer en altijd als u het niet kunt gebruiken want tegenwoordig kunnen we niet meer zonder computer.

Vandaar dat het een geruststellend idee is dat Extra4you uw pc, laptop of tablet snel en vakkundig repareert waar mogelijk zonder verlies van data.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Naar keuze kan ik de computer bij u ophalen of u brengt mij deze. Ik ga dan aan de slag om het euvel te achterhalen. U krijgt daarna van mij bericht inzake de reparatiekosten waarna u besluit of u al dan niet tot reparatie overgaat. Gaat u niet tot reparatie over dan  bent u alleen de onderzoekskosten verschuldigd.

Na uw akkoord ga ik gelijk aan de slag om eventueel noodzakelijke onderdelen te verzorgen indien niet voorradig. Wanneer alles voorradig is dan voer ik de reparatie zo spoedig mogelijk uit. Ik streef ernaar om u zo kort mogelijk te scheiden van uw computer daar ik natuurlijk ook weet hoe  belangrijk deze heden ten dage is.

Na voltooiing van de reparatie en een uitgebreide test krijgt u bericht en kunt u uw apparaat weer in perfect werkende staat komen ophalen of naar keuze aan huis retour gebracht krijgen.

Op deze reparatie krijgt u uiteraard garantie.

Mijn harde schijf is gecrasht en nu?

Databehoud na het crashen van een harde schijf behoort ook tot de mogelijkheden doch hiervoor is geen standaardprijs te noemen daar dit zeer afhankelijk is van hoe erg de harde schijf is beschadigd.
In de meeste gevallen is databehoud mogelijk maar helaas bevestigen uitzonderingen ook de regel.

Hiervoor brengt u zelf de uitgebouwde harde schijf of ik verzorg dit voor u waarna ik mijn uiterste best doen om uw kostbare data terug te halen.
Een garantie is echter niet te geven.

De kosten hiervoor zullen steevast op nacalculatie worden afgewikkeld. Alvorens tot herstel over te gaan wordt u eerst van de kosten op de hoogte gesteld zodat u een afweging kunt maken of u hiermee akkoord wilt gaan. Gaat u niet tot herstel over dan bent u alleen de onderzoekskosten verschuldigd.

Een afspraak voor reparatie maakt u heel eenvoudig hier.