Referenties

Referenties

Hierbij enkele referenties uit het klantenbestand van Extra4you.

Autovdstraten

www.autovdstraten.nl

Een nieuw gevestigde autohandelaar in gebruikte auto’s is door Extra4you volledig geautomatiseerd. Zowel de computer zelf als de internetverbinding en ook de website zijn door ons verzorgd zodat weer een tevreden klant zijn onderneming op de kaart kan zetten.

www.trendz4u.nl

Deze klant heeft, na van thuis uit te hebben gewerkt, een bedrijfspand met loods gehuurd om zijn bedrijf verder uit te breiden. Hij verzocht dan ook Extra4you om voor hem op deze locatie de hele ICT infrastructuur te regelen. Extra4you heeft daarom voor deze klant een snelle internet verbinding, VoiP telefonie incl. IP toestellen, server met eigen Exchange omgeving, nieuwe pc’s met toebehoren, all-in-one kleuren laserprinter, dymo labelwriter via het netwerk verzorgd zodat klant in alle behoeften was voorzien en succesvol zijn bedrijfsvoering kan uitoefenen.


www.autonelissen.nl

Voor deze klant heeft Extra4you op verzoek een forse besparing op zijn telefoonkosten geregeld door over te stappen van traditionele telefonie naar VoiP telefonie. Extra4you leverde daarvoor een snelle en betrouwbare internetverbinding met nieuwe IP toestellen, tevens werd een aanpassing aan de pin automaat verzorgd zodat ook deze voor pin over internet gebruikt kon worden. Klant belt nu naar volle tevredenheid en tegen lagere kosten.

 Arties Gym

Arties Gym

Extra4you werd door deze klant meerdere malen benaderd om 1 of meerdere pc’s na te kijken en geconstateerde problemen te verhelpen. De laatste maal was de pc waarop deze klant de boekhouding doet geïnfecteerd geraakt door een hardnekkig virus. Uiteraard werd dit virus vakkundig verwijderd zodat de pc weer bedrijfsklaar waar was zonder verlies van de belangrijke data dat spreekt vanzelf.

Bij deze klant heeft Extra4you nieuwe apparatuur geleverd zowel zakelijk als privé zodat alle gebruikers weer qua apparatuur en programmatuur weer volledig bij de tijd zijn en dus een hele tijd vooruit kunnen. Concurrerende prijzen en uitstekende service hebben ervoor gezorgd dat deze klant ook voor vervolgaankopen inmiddels weer bij Extra4you heeft aangeklopt.

www.wielpeters.nl 

Ook behoren vele particuliere klanten tot de klantenkring van Extra4you. De werkzaamheden variëren dan van virusproblemen, versnellen van pc’s of laptop die zo langzaam zijn dat er niet mee valt te werken, levering en installeren van software, leveren en installeren/bouwen van hardware, opzetten (draadloos) netwerk, reparatie hardware etc. etc.