Support

Support

Ook “op afstand” kan ik u support bieden met kleinere probleempjes of bij grotere reisafstanden.

Ik heb nu hulp nodig!

Dat is geen probleem bij Extra4you!
Hiervoor gebruik ik het programma Teamviewer dat u zonder installatie kunt starten op uw eigen computer en ik uw computer op afstand overneem en eventuele problemen verhelp net zo makkelijk als wanneer ik bij u ter plekke zou zijn.

Alleen een internet verbinding is noodzakelijk.
U kunt dit programma (Teamviewer) downloaden via een muisklik op de afbeelding hieronder.

Teamviewer

Hiermee geeft u mij eenmalig toegang tot uw computer, wanneer het programma wordt afgesloten is ook de toegang verbroken.

Slaat u dit bestand op waar u het gemakkelijk terug kunt vinden, bijvoorbeeld op het bureaublad. Dit programma kunt u starten zonder installatie.
U dient de login id en het bijbehorende wachtwoord aan mij door te geven zodat ik toegang kan krijgen tot uw computer.

Hoe zit het dan met privacy?

Het is heel begrijpelijk dat u deze vraag stelt. Ik wil u dan ook verzekeren dat het programma TeamViewer welke ik gebruik mij op geen enkele wijze in staat stelt te allen tijde uw computer over te nemen of iets te doen met uw computer wat u niet wenst.

Deze versie van TeamViewer behoeft geen installatie en na te zijn afgesloten is voor mij ook de verbinding verbroken. Doordat TeamViewer bij opstarten iedere keer een ander wachtwoord genereert bent u ervan verzekerd dat niemand ongewild en ongemerkt toegang tot uw computer kan krijgen.

Is dit kosteloos?

Helaas is dit niet kosteloos tenzij u een onderhoudscontract via mij heeft afgesloten. De tijd benodigd om uw probleem te verhelpen zal aan u worden doorbelast. U bespaart uiteraard wel voorrijkosten uit.

Wilt u snel een afspraak maken om uw probleem uit de wereld te helpen? Dat doet u heel snel en gemakkelijk hier.