Zakelijk

Zakelijk

Uiteraard kan ook op zakelijk vlak de klant rekenen op de expertise van Extra4you. Natuurlijk begrijp ik dat een zakelijke klant heel andere wensen en eisen heeft dan een particuliere klant.

Wat kan ik dan verwachten?

Extra4you begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is dat binnen een bedrijf de ICT omgeving en de data steeds probleemloos werken.

Vandaar dat de allereerste prioriteit is dat uw computers, servers, netwerk- en internetverbindingen en randapparatuur van hoge kwaliteit zijn zodat storingen bijna geheel worden uitgesloten.

Mocht dit onverhoopt toch een keer voorkomen dan kunt u rekenen op een snelle respons en vlotte afhandeling om uw ongemak tot een minimum te beperken.

Kan ik uitval voorkomen?

Helemaal te voorkomen is uitval helaas niet maar door middel van vast periodiek onderhoud kunt u dit risico wel tot een minimum beperken.

Door het uitvoeren van constante monitoring en periodiek onderhoud worden problemen tijdig herkend wanneer deze zich onverhoopt zouden voordoen en in de kiem gesmoord voordat een calamiteit zich kan voordoen.

Dit om te voorkomen dat uw bedrijfsvoering in gevaar komt.

Kijkt Extra4you ook of er zaken verbeterd kunnen worden?

Natuurlijk adviseert Extra4you ook op het vlak waar besparingen kunnen worden gerealiseerd en/of processen geoptimaliseerd om tot lagere kosten te komen en een betere efficiëntie.

Zo kijk ik bijvoorbeeld of internet c.q. all-in-one abonnementen niet beter en/of goedkoper kunnen, bellen niet goedkoper kan middels Voice over IP, beveiliging van werkplekken, servers, netwerk- en internetverbindingen op orde zijn, procedures kunnen worden verbeterd voor betere efficiëntie en lagere kosten.

Laten we echter ook het personeel niet vergeten die met de apparatuur en programmatuur moet werken. Ook hier kunnen verbeteringen worden gerealiseerd zodat men beter en sneller leert om te gaan met apparatuur en programmatuur waardoor men meer tijd kan besteden aan de belangrijke zaken namelijk de klant tevreden houden. Hiervoor bied ik diverse cursussen aan die dit bewerkstelligen.

En u kunt zich dan ook volledig concentreren op wat u graag wilt namelijk ondernemen.

U mag er te allen tijde op vertrouwen dat kwaliteit en service leidend zijn zodat u steeds kunt rekenen op een zo goed mogelijk werkende ICT omgeving.

Op deze pagina en de onderliggende submenu’s kunt u zien welke producten en diensten Extra4you levert voor de zakelijke klant.

Contact opnemen voor een geheel vrijblijvende afspraak doet u hier.