Computercursus voor medewerkers van bedrijven

Computercursus voor medewerkers van bedrijven

Een computercursus voor medewerkers van bedrijven draagt ertoe bij om de gebruiker van een computer sneller en doeltreffender om te leren gaan met de computer en diverse programma’s zodat de benodigde tijd hiervoor wordt bekort.

Wat is dan mijn voordeel?

Uw voordeel bestaat erin dat uw medewerkers minder tijd nodig hebben om handelingen te verrichten. Doordat zij hebben geleerd hoe men zo efficiënt en eenvoudig mogelijk de computer en gebruikte programmatuur leert te bedienen wordt tijd uitgespaard om de noodzakelijke handelingen te verrichten.

Doordat de klant sneller wordt geholpen neemt de klanttevredenheid alleen maar toe wat natuurlijk ook zijn weerslag zal hebben op de omzet die de klant bij u genereert.

Welke cursussen zijn beschikbaar?

Extra4you biedt cursussen aan voor diverse Windows besturingssystemen vanaf Windows 7 tot en met Windows 10. Hiernaast zijn ook cursussen beschikbaar voor het Microsoft Office pakket en dan voornamelijk Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Evenals hoe men maximaal rendement haalt uit alle informatie die op internet beschikbaar is.

Dat zal wel een dure grap zijn!

Wees gerust, de prijs zal u heel erg meevallen. U hoeft alleen de infrastructuur te verzorgen in de vorm van werkplekken en een geschikte ruimte en Extra4you regelt de rest.
Op voorhand ontvangt u steeds een prijsopgave waardoor u exact weet u wat het u kost en wat u ervoor krijgt.

Als de Belastingdienst ook nog een stukje meebetaalt is dat des te meer een reden om uw medewerkers hun kennis op dit vlak te laten vergroten.

Eigen ontwikkeld cursusmateriaal geschreven op een heldere en duidelijke manier zodat zelfs de grootste digibeet er prima mee uit de voeten kan is vanzelfsprekend inbegrepen.

Naar aanleiding van een gezamenlijk gesprek bepalen we wat in uw situatie de beste wijze van aanpak is om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. De cursussen kunnen gegeven worden als aaneensluitend geheel of in meerdere dagdelen al naar gelang uw wensen en mogelijkheden.

Ook huiswerkopdrachten om de kennis te toetsen behoren tot de mogelijkheden.

Neem nu contact op met Extra4you voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek waarin u uw wensen kenbaar maakt en ik u vertel hoe ik deze wensen ga realiseren.