Connectiviteit

Connectiviteit

Extra4you biedt meerdere connectiviteit verbindingen aan al naar gelang uw wensen. Of het nu ADSL is of glasvezel bij Extra4you bent u hiervoor aan het juiste adres.
Deze verbindingen kenmerken zich door snelheid en niet in de laatste plaats betrouwbaarheid.

Ik heb toch al een internet verbinding!

Deze zult u ongetwijfeld hebben daar een zichzelf respecterend bedrijf als het uwe al lang heeft gerealiseerd dat u niet zonder kunt.

Echter rijst de vraag of deze verbinding nog wel voldoet of zelfs beter en goedkoper kan.

Extra4you adviseert u graag hierover.

Waarom zou ik dat moeten doen?

Doordat de technologische ontwikkeling steeds sneller gaat komen er steeds nieuwere mogelijkheden beschikbaar om meer via het internet te kunnen doen en vaak met een mooie kostenbesparing als gevolg.

Zo is Voice over IP zeer ingeburgerd heden ten dage wat u een forse besparing kan opleveren maar ook een gesloten en zeer veilig netwerk (zogenaamd VPN) tussen uw diverse vestigingen zodat hackers weinig kans maken is via het internet te realiseren.

U kunt ook meer service aan uw klanten bieden door hen een goed werkende Wifi verbinding aan te bieden daar dit steeds meer en vooral onder jongeren een issue is als dit niet wordt aangeboden. Uiteraard wordt het Wifi netwerk uitstekend beveiligd tegen inbraakpogingen en volledig gescheiden van uw eigen netwerk- en internetverbinding.

Denkt u ook aan mogelijkheden als videoconferencing , tv voor klanten in uw wachtruimte met eventueel eigen reclame boodschappen en de vele andere mogelijkheden die het internet heden ten dage biedt.

Ook worden uw verbindingen continue gemonitord om in het uitzonderlijke geval dat een storing zich voordoet deze binnen de kortste keren opgelost te hebben.

Ik beheer ook de apparatuur (modems, routers en switches bijv.) die gebruikt worden om de internetverbinding en de verbindingen binnen uw woning of bedrijfspand in stand te houden waarbij deze vanzelfsprekend van de best mogelijke beveiliging zijn voorzien.

U ziet dat er technisch veel meer mogelijk is dan u misschien vermoedt en waarmee ook kostenbesparingen te realiseren zijn gekoppeld aan meer functionaliteit.

Ik leg u dan ook graag ook wat voor mogelijkheden er voor u zijn in een vrijblijvend gesprek.

De contactgegevens vindt u hier.