ICT beheer

ICT Beheer

ICT beheer binnen uw onderneming via Extra4you houdt in dat u in plaats van meerdere contractpartners voor de diverse onderdelen van uw IT omgeving te contacteren bij een calamiteit, Extra4you dit hele traject uit uw handen neemt.

Wat wordt hiermee bedoeld?

Net zoals u uw auto regelmatig laat onderhouden zodat alle vitale onderdelen worden gecontroleerd en vloeistoffen e.d. worden ververst of aangevuld waardoor onaangename verrassingen worden voorkomen, zo heeft ook een computer een regelmatig schoonmaakbeurt nodig zowel hardwarematig als softwarematig om optimaal te kunnen blijven functioneren en fouten/problemen tijdig worden herkend en voorkomen.

Maar ook uw telefonie, netwerk en internet verbindingen kunnen door mij worden beheerd en onderhouden zodat u niet meerdere partijen hoeft te benaderen doch slechts een betrouwbare partner als aanspreekpunt heeft die uw systeem door en door kent en ook het totaalplaatje kan overzien in plaats van slechts een klein stukje.

Hoe moet ik dat zien?

Extra4you verzorgt ict beheer, onderhoud en troubleshooting voor u op incidentele basis of contractbasis. Daardoor bent u altijd verzekerd van een perfect werkend systeem middels deze totaaloplossing.
Want als geen ander weet Extra4you wat het voor een bedrijf betekent als u verstoken bent van automatisering.

Zo kan ik al uw servers en werkstations periodiek onderhouden waarbij de besturingssystemen worden gecontroleerd op fouten en volledigheid van updates. Ook controle en waar nodig verwijderen van ongewenste of onnodige software hoort hier bij evenals virusscan/malwarescan inclusief verwijdering van aangetroffen virussen/malware.

Opruimen van de harde schijf en defragmentatie voor snellere prestaties worden ook uitgevoerd evenals controle van diverse belangrijke hardware componenten. Ook een fysieke schoonmaakbeurt om de computer van stof te ontdoen behoort tot de mogelijkheden.

Dit zorgt er samen voor dat uw computerapparatuur en programmatuur snel en foutloos kunnen blijven werken zonder lastige uitval door hardwarematige en/of softwarematige storingen zodat uw bedrijfsvoering ongestoord doorgang vindt.

Wat is mijn voordeel dan?

Uw voordeel bestaat er, zoals gezegd, in dat zoveel mogelijk wordt voorkomen dat fouten in software of hardware uitval van apparatuur veroorzaken en daaraan gekoppeld daling van productiviteit en daling van omzet.

U kunt dit bereiken door hiervoor op individuele basis een afspraak te maken maar veel beter en gunstiger is het natuurlijk om dit middels een allesomvattend onderhoudscontract te doen waardoor u niet vergeten kan onderhoud in te plannen. Klanten met een onderhoudscontract genieten een voorkeursbehandeling bij calamiteiten en een responstijd van maximaal 4 uur.

Het is namelijk gebleken dat door middel van periodiek onderhoud een computer beter blijft presteren en zonder problemen waardoor uzelf en uw medewerkers veel ergernis, tijd en geld kan worden bespaard.

Voor de kosten hoeft u het zeker niet te laten.
Neem contact op en bespreek de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.