Levering van hardware en software

Levering van hardware en software

Uiteraard ook voor levering van hardware en software of het nu een laptop, computer of pc is, bij Extra4you zit u helemaal goed voor zowel prijs als kwaliteit.

Wat behelst het productaanbod?

Dit kan gaan van een simpel onderdeel of een complete pc tot een volledige (her)inrichting van uw bedrijf of kantoor. In de webshop krijgt u al een aardige indruk van de mogelijkheden.

In een persoonlijk gesprek kan ik u het beste adviseren wat voor u de beste oplossing is op basis van uw wensen en verlangens.

Extra4you levert dan ook alleen producten van hoge kwaliteit die tegemoet komen aan wat voor uw bedrijfsvoering noodzakelijk is waardoor wordt gewaarborgd dat de producten lang meegaan en doen wat nodig is en meer.

Hoe snel kan worden geleverd?

Ik werk met geen of een minimale voorraad zodat u niet een apparaat wordt verkocht dat niet aan uw minimum eisen voldoet of deze ver overstijgt omdat de verkoper deze in de winkel heeft staan en verkocht moeten worden zoals bij de grotere ketens vaak genoeg voorkomt.

Indien kan worden volstaan met een standaardproduct dan is levering en plaatsing binnen 3 werkdagen mogelijk.

Bij maatwerkoplossingen die exact aan uw wensen en eisen tegemoet komen duurt de levering iets langer doordat onderdelen vaak los worden ingekocht en geassembleerd dienen te worden. Dit bespreek ik uiteraard op voorhand met u zodat u weet waar u aan toe bent.

Ik gebruik enkele kwalitatief hoogstaande merken zowel voor standaard als maatwerkproducten waar ik ook achter kan staan zodat u lang en met volle tevredenheid gebruik kunt maken van uw aanschaf.

Het productaanbod is veelomvattend en wordt aangeboden tegen concurrerende prijzen waarbij prijs/kwaliteit verhouding en uw wensen leidend zijn.

Hoe zit het met kwaliteit en garantie?

Ik wens geen compromis te sluiten op het vlak van kwaliteit vandaar dat ik alleen gebruik maak van A-merken. Deze keuze is bewust genomen daar ik steeds achter het verkochte product wil kunnen staan en dat kan alleen door te gaan voor kwaliteit in tegenstelling tot levering van het goedkoopste product.

Op het vlak van garantie wordt uiteraard de fabrieksgarantie gehonoreerd en voldaan aan de wettelijke verplichtingen op dit vlak. U kunt mij steeds benaderen om ook na afloop van de garantie mogelijke defecten op een klantvriendelijke manier af te handelen.

Mijn pijlers zijn kwaliteit, service, klanttevredenheid en niet winstbejag. Met enige trots mag ik rustig zeggen dat mijn klanten uiterst tevreden zijn met mijn dienstverlening en ook reeds sinds jaar en dag mij vertrouwen dat ik het beste met hen voorheb wat zich uit in een langdurige verbintenis.

Wilt u advies of een vrijblijvend gesprek? De contactgegevens vindt u hier.

(* afbeelding is slechts ter illustratie)