Webdesign en webhosting

Webdesign en webhosting

Inzake webdesign en webhosting kan tegenwoordig een zichzelf respecterend bedrijf zich niet meer veroorloven zonder website te opereren.

Daarom is het van belang om een digitaal visitekaartje te hebben om uw bedrijf maximaal op internet te promoten.

Extra4you verzorgt dan ook in samenspraak met u een website die precies dat uitstraalt zoals u dat voor ogen heeft.

Wat zijn de mogelijkheden?

Centraal staat natuurlijk een professioneel en overzichtelijke website te hebben eventueel met webshop die niet alleen mooi uitziet maar ook prima werkt op alle apparaten inclusief tablets en gsm toestellen.

Daarnaast wordt ook de vindbaarheid zeker niet uit het oog verloren zodat uw doelgroep u feilloos weet te vinden.

Indien u nog niet over een huisstijl beschikt neem ik deze zorg ook voor u uit handen.

Uw website zal uitstralen wat uw bedrijf doet en uw visie weergeven zodat de bezoeker van uw website exact weet wat u doet en waar u voor staat.
Hiernaast zijn gebruikersvriendelijkheid en overzichtelijkheid natuurlijk ook kernwaarden waaraan de website zal voldoen.

Eveneens bestaat de mogelijkheid om een webshop te integreren binnen uw website zodat u van hieruit verkopen kunt realiseren daar het ook u niet zal zijn ontgaan dat internet verkopen alleen maar toenemen.

Hoe werkt het?

Samen bespreken wij wat u voor ogen heeft en wat de beste mogelijkheid is om uw wensen te realiseren. Aan de hand hiervan bouw ik uw website met alles erop en eraan zoals besproken, het enige wat u hoeft te doen is de teksten aan te leveren welke u op de site wilt hebben. Uiteraard ondersteun ik u of corrigeer de teksten om de zoekmachine vindbaarheid (SEO) te optimaliseren.
Indien u wenst kan ik u leren omgaan met het CMS (content management system) zodat u de site na oplevering zelf kan beheren of u sluit een onderhoudscontract af voor de website waarbij ik het onderhoud voor u overneem. Wijzigingen of verandering aan de website zijn hierin niet inbegrepen.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.